Over ons

De smaak van een échte Italiaan.

Wij vinden het antwoord op de vraag ‘Waarom bestaat Sophia’s Italian?’ heel belangrijk. Wij bestaan omdat we onze gasten het Italiaanse restaurant willen laten herontdekken; omdat we vernieuwing willen brengen in de horeca; en omdat we onze gasten willen inspireren en blij maken met onze creatieve gerechten met pure smaken.

icon-passie-1

Passie

icon-kwaliteit

Kwaliteit

icon-gezelligheid

Gezelligheid

icon-onderscheiden

Onderscheidend

Onze kernwaarden.

De ingrediënten in onze gerechten zijn zorgvuldig uitgekozen, met extra aandacht voor kwaliteit en versheid. Daarnaast is ruim 90% van onze ingrediënten biologisch. Hier willen we eerlijk en transparant in zijn. Wij laten trots zien waarvan en hoe wij onze gerechten bereiden.

Wij zijn een eigentijds Italiaans restaurant.

Waar de gast, passie, kwaliteit en plezier hoog in het vaandel staan.<br /> <br /> U kunt bij ons terecht voor een gezellig kopje koffie of drankje, lunch of diner met familie of vrienden.<br /> Ook verzorgen wij graag uw verjaardag, bruiloft, jubileum of elk ander gelegenheid die u te vieren heeft.<br /> Voor de zakelijke markt is er ook een conferentie ruimte aanwezig voor zien van alle moderne faciliteiten en de rust van de natuurlijke omgeving.